SF 2007: And the winner is...

2008.03.26. 02:38

A lényeg: Mint azt bizonyára már tudjátok, de ha nem, akkor talán még nem késő szólni, hogy eredményekben és hangos sikerekben gazdag péntek délután vár néhányónkra az index.hu-ból, így talán nagyrabecsült és szeretett kollégám Szabolcs nem orrol meg rám, ha ezúton hívok meg mindenkit kicsit az ő nevében is 2008. március 28-ára, péntekre a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermébe, ahol délután négy órakor lesz a Sajtófotó 2007 kiállítás ünnepélyes díjátadója és megnyitója.


^^Kattintásra nő! - Click to see larger version!^^

A kapunyitás négytől, a teljesen nyilvános és ingyenes össznépi kiállítást Esterházy Péter író nyitja meg a tőle telhető ünnepélyességgel (nem titok, hogy előtte fél háromtól tartják a hosszú és unalmas díjátadót - ekkor tömködik zsebünket pénzzel), és végezetül az ünneplés, zene és kavargás, kaviár és pezsgő hajnalig. Lesz sok sajtófotó (nekem három, Szabinak számtalan sok kiállítva) jobbnál jobbak. Egy szó mint száz, ez egy meghívó, gyertek! Belépő és szmoking nem kell, ha jöttök, nagyon örülünk!

Csók, Nagy Attila Károly.

 

Brief english: One of my photos was honoured a first award on the Hungarian Pressphoto Competition 2007 (SF 2007) in "spot news" category, and an another one won a second award in "tabloid" category. One of my beloved and highly respescted photographer collegues (who is much more talented than me - you might know him: Szabolcs Barakonyi) won some prizes as well, so on the 28th of march we are going to collect the prizes and enjoy the fame. After the Award ceremony, the SF 2007 exhibition will be opened at the Hungarian National Museum at 4 pm. It will be nice, so if you are interested, come!

Greetings, nak.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

itt a péntek délutáni ügyeletes ír :(
ó johi, még a végére beszabadulhatsz (meddig ügyelsz?)
mint a régi időkben - este 10ig.. hát, meglátjuk.
hát, legfeljebb megnézed szombaton nyugiban amúgy is díjtalan a belépő (asszem)

de este valahol lesz buli ha minden igaz, szóval legalább oda várunk vidlav :)

vinczebarbi 2008.03.26. 16:13:26

gratulálok, nak! nagyon ügyesek vagytok! a távolból az ember duplán örül felebarátai sikereinek :)
délután 4 óra, akkor még dolgozunk, de ha sokáig tart, akkor csatlakozunk örömmel, hátha a zsebetekbe dugdosottból nekünk is jut:)
hoppá, gratulálok. Mi valószínűleg majd a Malompark emeletén láthatjuk, a kínai cipőbolt és a vadászkésbolt között, ahogy Debrecenben szokásos a sajtófotókat kiállítani.
en sajnos nem leszek ott, de szivbol gratulalok (es koszonom a meghivast)
köszönöm mindenkinek,

ja és tamás (és evribadi a keleti végeken), a debreceni kiállítás a Modemben lesz, asszem májustól!
Gratulálok! És kösz a meghívást, persze menni nem tudok.

András
gratulálok a dijakhoz:)
süti beállítások módosítása